Opinie

Zobacz opinie na temat mojej pracy, zamieszczone przez klientów na facebooku.

  • Magdalena Dyrda Photography
    5.0
    powered by Facebook
    Dorota Srednicka
    Dorota Srednicka
    2017-12-19T14:26:47+0000
    Szczerze polecam�★★★
    Ivan Monko
    Ivan Monko
    2017-10-17T08:45:35+0000
    Karolina Chmiel
    Karolina Chmiel
    2017-09-05T16:59:25+0000
    Nikola Mencnarowska
    Nikola Mencnarowska
    2017-07-31T07:35:17+0000
    Polecam Panią Magda robi najlepsze zdjęcia jakie mogą być Polecam!!!
    Zdzislaw Biernat
    Zdzislaw Biernat
    2017-06-03T20:21:08+0000
    Krystyna Warzybok
    Krystyna Warzybok
    2017-06-01T20:16:23+0000
    Beti Hada
    Beti Hada
    2017-04-10T08:09:56+0000
    Urszula Matuszny
    Urszula Matuszny
    2016-12-08T09:14:20+0000
    Zdjęcia inspirujące, magiczne, czuć w nich duszę artysty... Nawet ze starego, sponiewieranego zdjęcia, potrafi wyczarować prawdziwe cuda! Polecam wszystkim w 100% Magdalena Dyrda Photography:)
    Raktim Banerjee RB
    Raktim Banerjee RB
    2016-12-02T21:29:04+0000
    Anita Dębska
    Anita Dębska
    2016-11-15T10:35:01+0000
    Polecam z 200 % Panią Magdę!!! Ręka i oko perfekcyjne, atmosfera przyjazna i luźna - co jest ważne przy robieniu zdjęć!!! Pani Magdo jeszcze raz dziękujemy za bardzo miłą prace i jeszcze lepsze efekty!!!
    Przemysław Węgorz Węgrzyn
    Przemysław Węgorz Węgrzyn
    2016-10-18T10:38:33+0000
    Na sesji bardzo pomaga a atmosfera jest luźna, można się pośmiać i pożartować a efekt końcowy jest fenomenalny! Wielki profesjonalizm !
    Grzegorz Pońc
    Grzegorz Pońc
    2016-09-17T19:32:06+0000
    Aleksandra Dziadek
    Aleksandra Dziadek
    2016-09-12T11:05:43+0000
    Dorota Rozpędowska
    Dorota Rozpędowska
    2016-09-03T21:45:15+0000
    Wit Kasperek
    Wit Kasperek
    2016-08-29T20:09:12+0000
    Wspaniały fotograf! Pomimo mocnego deszczu przygotowała wszystko aby sesja odbyła się w komfortowych warunkach! Wszystko było tak jak miało być! Profesjonalistka jakich potrzeba! Można wiele nauczyć się podczas współpracy. Każdemu mogę szczerze polecić. Efekty są naprawdę bardzo dobre!
    Patrycja B Ajtlik
    Patrycja B Ajtlik
    2016-08-25T11:40:37+0000
    To był piękny czas dla nas! A zdjęcia są cudne! Dziękujemy za piękną pamiątkę i cierpliwość 😀
  • Magdalena Dyrda Fotograf
    5.0
    powered by Facebook
    Gosia Małgosia
    Gosia Małgosia
    2018-01-03T13:01:01+0000
    Zdecydowanie każdemu polecam. Pełna profeska, zdjęcia piękne i naturalne.
    Malgorzata Rusin
    Malgorzata Rusin
    2017-12-11T11:00:21+0000
    Janina Oleksy
    Janina Oleksy
    2017-12-05T17:32:00+0000
    Super atmosfera profesjalna obsluga zdjecia przepiekne polecam
    Gosienka Go Sia
    Gosienka Go Sia
    2017-11-30T19:54:42+0000
    Remigiusz Pezda
    Remigiusz Pezda
    2017-11-23T19:50:05+0000
    Dorota Srednicka
    Dorota Srednicka
    2017-11-23T19:47:06+0000
    Bardzo polecamy,piękne zdjęcia,świetna atmosfera no i czekamy na więcej
    Ania Kierc
    Ania Kierc
    2017-11-23T19:38:21+0000
    Sylwia Arek Stokłosa
    Sylwia Arek Stokłosa
    2017-11-23T19:17:19+0000
    Bardzo fajne zdjęcia , udana sesja :-). Będziemy polecać !!!
    Beti Hada
    Beti Hada
    2017-10-17T11:08:04+0000
    Monika Szprengel
    Monika Szprengel
    2017-08-30T05:27:37+0000
    Wszystko na najwyższym poziomie, świetna atmosfera i bardzo miło spędzony czas! Zdjęcia wspaniałe i szybko zrealizowane. . W 100% polecam wszystkim!!!!
    Katarzyna Cieślar
    Katarzyna Cieślar
    2017-08-29T13:18:43+0000
    Jestem bardzo zadowolona z sesji, atmosfera super, zdjęcia przepiękne. Polecam gorąco 🙂
    Kate Kopiec
    Kate Kopiec
    2017-08-28T16:50:47+0000
    Polecam! Świetna atmosfera na sesji. Zdjęcia wyszły pięknie !!
    Kinga Karwowska Wysłuch
    Kinga Karwowska Wysłuch
    2017-08-28T12:54:16+0000
    Bardzo miła atmosfera podczas sesji , swietne podejscie do dzieci , pełen profesjonalizm ! Polecam
    Ola Bączek
    Ola Bączek
    2017-08-28T09:13:47+0000
    Polecam! wspaniała atmosfera i profesjonalne podejście. Dziękujemy 🙂
    Wit Kasperek
    Wit Kasperek
    2017-06-05T10:47:10+0000
    Wiele mógłbym napisać ale powiem tylko jedno! Magda to wspaniały fotograf z masą pomysłów. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy i każdemu z szczerego serca mogę polecić💙👍
    Krystyna Warzybok
    Krystyna Warzybok
    2017-06-01T20:18:45+0000
    Polecam
    Nikola Mencnarowska
    Nikola Mencnarowska
    2017-05-16T08:26:15+0000

 

tagi:

fotograf Cieszyn opinie | fotograf opinie | magdalena dyrda opinie | sesje ślubne opinie | sesje dziecięce opinie | sesje kobiece opinie | polecany fotograf cieszyn | dobry fotograf cieszyn | opinie o fotografach