Opinie

Zobacz opinie na temat mojej pracy, zamieszczone przez klientów na facebooku.

  • Magdalena Dyrda Photography
    5.0
    powered by Facebook
    Ivan Monko
    Ivan Monko
    2017-10-17T08:45:35+0000
    Karolina Chmiel
    Karolina Chmiel
    2017-09-05T16:59:25+0000
    Nikola Mencnarowska
    Nikola Mencnarowska
    2017-07-31T07:35:17+0000
    Polecam Panią Magda robi najlepsze zdjęcia jakie mogą być Polecam!!!
    Zdzislaw Biernat
    Zdzislaw Biernat
    2017-06-03T20:21:08+0000
    Krystyna Warzybok
    Krystyna Warzybok
    2017-06-01T20:16:23+0000
    Beti Hada
    Beti Hada
    2017-04-10T08:09:56+0000
    Urszula Matuszny
    Urszula Matuszny
    2016-12-08T09:14:20+0000
    Zdjęcia inspirujące, magiczne, czuć w nich duszę artysty... Nawet ze starego, sponiewieranego zdjęcia, potrafi wyczarować prawdziwe cuda! Polecam wszystkim w 100% Magdalena Dyrda Photography:)
    Barbara Olej
    Barbara Olej
    2016-12-05T08:59:07+0000
    Jak dla mnie rewelacja, atmosfera przyjemna, zdjęcia w pełni spełniające wymagania nawet najbardziej wymagających osób. Polecam w 100% !!!
    Raktim Banerjee RB
    Raktim Banerjee RB
    2016-12-02T21:29:04+0000
    Anita Dębska
    Anita Dębska
    2016-11-15T10:35:01+0000
    Polecam z 200 % Panią Magdę!!! Ręka i oko perfekcyjne, atmosfera przyjazna i luźna - co jest ważne przy robieniu zdjęć!!! Pani Magdo jeszcze raz dziękujemy za bardzo miłą prace i jeszcze lepsze efekty!!!
    Przemysław Węgorz Węgrzyn
    Przemysław Węgorz Węgrzyn
    2016-10-18T10:38:33+0000
    Na sesji bardzo pomaga a atmosfera jest luźna, można się pośmiać i pożartować a efekt końcowy jest fenomenalny! Wielki profesjonalizm !
    Grzegorz Pońc
    Grzegorz Pońc
    2016-09-17T19:32:06+0000
    Joanna Joanna M
    Joanna Joanna M
    2016-09-16T19:33:08+0000
    Aleksandra Dziadek
    Aleksandra Dziadek
    2016-09-12T11:05:43+0000
    Dorota Rozpędowska
    Dorota Rozpędowska
    2016-09-03T21:45:15+0000
    Wit Kasperek
    Wit Kasperek
    2016-08-29T20:09:12+0000
    Wspaniały fotograf! Pomimo mocnego deszczu przygotowała wszystko aby sesja odbyła się w komfortowych warunkach! Wszystko było tak jak miało być! Profesjonalistka jakich potrzeba! Można wiele nauczyć się podczas współpracy. Każdemu mogę szczerze polecić. Efekty są naprawdę bardzo dobre!
    Patrycja Bajtlik
    Patrycja Bajtlik
    2016-08-25T11:40:37+0000
    To był piękny czas dla nas! A zdjęcia są cudne! Dziękujemy za piękną pamiątkę i cierpliwość 😀
  • Magdalena Dyrda Fotograf
    5.0
    powered by Facebook
    Beti Hada
    Beti Hada
    2017-10-17T11:08:04+0000
    Monika Szprengel
    Monika Szprengel
    2017-08-30T05:27:37+0000
    Wszystko na najwyższym poziomie, świetna atmosfera i bardzo miło spędzony czas! Zdjęcia wspaniałe i szybko zrealizowane. . W 100% polecam wszystkim!!!!
    Katarzyna Cieślar
    Katarzyna Cieślar
    2017-08-29T13:18:43+0000
    Jestem bardzo zadowolona z sesji, atmosfera super, zdjęcia przepiękne. Polecam gorąco 🙂
    Kate Kopiec
    Kate Kopiec
    2017-08-28T16:50:47+0000
    Polecam! Świetna atmosfera na sesji. Zdjęcia wyszły pięknie !!
    Kinga Karwowska Wysłuch
    Kinga Karwowska Wysłuch
    2017-08-28T12:54:16+0000
    Bardzo miła atmosfera podczas sesji , swietne podejscie do dzieci , pełen profesjonalizm ! Polecam
    Ola Bączek
    Ola Bączek
    2017-08-28T09:13:47+0000
    Polecam! wspaniała atmosfera i profesjonalne podejście. Dziękujemy 🙂
    Joanna Joanna M
    Joanna Joanna M
    2017-07-27T17:52:31+0000
    Naj naj naj najlepsza
    Wit Kasperek
    Wit Kasperek
    2017-06-05T10:47:10+0000
    Wiele mógłbym napisać ale powiem tylko jedno! Magda to wspaniały fotograf z masą pomysłów. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy i każdemu z szczerego serca mogę polecić💙👍
    Krystyna Warzybok
    Krystyna Warzybok
    2017-06-01T20:18:45+0000
    Polecam
    Nikola Mencnarowska
    Nikola Mencnarowska
    2017-05-16T08:26:15+0000

 

tagi:

fotograf Cieszyn opinie | fotograf opinie | magdalena dyrda opinie | sesje ślubne opinie | sesje dziecięce opinie | sesje kobiece opinie | polecany fotograf cieszyn | dobry fotograf cieszyn | opinie o fotografach